Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 15 januari 2016 Klaas Bart Hoveniers uit Winkel gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2015 van de Bedrijvengroep Niedorp

Op 6 januari 2016 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp de Ondernemer van het Jaar 2015 bekend gemaakt. Klaas Bart Hoveniers uit Winkel werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2015.

Klaas Bart Hoveniers dat werkt met een hecht team die als een familie functioneert. De jury was onder de indruk van het innovatieve karakter en de maatschappelijke betrokkenheid. Het bedrijf scoorde wat de jury betreft op alle fronten goed.

Behalve Klaas Bart Hoveniers waren ook genomineerd Keurslagerij Broersen uit 't Veld (tweede prijs), Garage Kramer uit Zijdewind (derde prijs), Edwin Rustenburg Fruithandel uit Lutjewinkel en Juwelier Leguit uit Nieuwe Niedorp. Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

Dit jaar was het thema 'Van je familie moet je het hebben..... vaste waarden voor de gemeenschap'. Bedrijven die soms al jaren op de achtergrond aanwezig zijn en ook op het maatschappelijke vlak vaak hun bijdrage aan de gemeenschap leveren.

Historisch gezien of toekomstgericht in handen van families. Waarbij het ondernemerschap wordt overgedragen. Bedrijven die vaak als gewoon gezien worden maar waar wij als gemeenschap op kunnen bouwen. Die het verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden omdat zij onmisbaar zijn voor de gemeenschap. Dat vond het publiek ook, want er is massaal gestemd!

De onafhankelijke jury heeft op basis van de ingezonden beschrijvingen, bezoeken aan de websites en de bedrijfsbezoeken de genomineerden beoordeeld.

De uitslag van de verkiezing is als volgt bepaald.

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De onafhankelijke jury bestond uit:
De heer Meskers, wethouder gemeente Hollands Kroon
De heer Kloosterziel, MKB-Nederland Noord-Holland
De heer Bouterse, OFS

Aan de genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2015 werd ook het ondernemerspakket uitgereikt dat is samengesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. De leden kregen de kans om iets van hun bedrijf aan te bieden aan de genomineerden. Klaver van der Hooft Posch Advocaten, Agrarisch Centrum van der Bel, Accountantskantoor Wiedijk, Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen, Pimpernel Bloemen en Meer, Liz Events en Communicatie, Nico Dekker Ontwerp & Bouwkunde, Ontwerpbureau Marije Boon, Golf- en Countryclub Regthuys en Senneker Facilities & Interim Management hebben iets speciaals aangeboden.

Tevens heeft deze avond de Rabobank de Startersprijs uitgereikt aan Melkgeitenhouderij de Dwarskop uit 't Veld.

Klaas Bart Hoveniers en Melkgeitenhouderij de Dwarskop van harte gefeliciteerd namens het bestuur, secretariaat en alle leden van de Bedrijvengroep Niedorp! (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl