Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 15 januari 2016 Zabo Plant: Ondernemer van het Jaar Zakenclub `t Zand

Tijdens de goedbezochte nieuwjaarsreceptie van de Zakenclub 't Zand op woensdag 6 januari 2016 vond de uitreiking plaats van de prijs 'Ondernemer van het jaar 2015'. In het voorcafé van café De Jonge Prins ging de titel naar exporteur en kwekerij van lelies Zabo Plant. Zij namen het stokje over van E.M.T., die vorig jaar door hun mede-ondernemers werd gekozen als 'Ondernemer van het jaar 2014'.

Er viel tijdens deze avond nog een prijs te verdelen. Harry de Jong van het Noordhollands Dagblad, Schager Courant reikte de Krantenprijs uit aan Kinderdagverblijf Het Zandkasteel.

De Aanmoedigingsprijs van de Zakenclub 't Zand ging dit jaar naar het comité die het verblijf van Sint Nicolaas in Molen de Hoop in november 2016 en december 2015 mogelijk maakte.

Op de Zandtemer website www.tzand.info staat tevens een verslag van de avond. (Bron: Zakenclub 't Zand)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl