Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 21 januari 2016 Negende editie van OFS Magazine is uit

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - Begin 2014 is het eerste OFS Magazine verschenen. Het OFS Magazine wordt gemaakt voor en door ondernemers uit de gemeente Schagen. Het is een vervolg op het blad van de Industrie en Bedrijvengroep Schagen (IBS). Dit magazine wordt 3 à 4 keer per jaar uitgegeven. Zeeman Reclame Groep uit Schagen verzorgt de invulling en verspreiding van het OFS Magazine.

Negende editie van OFS Magazine Wilt u de tot nu toe verschenen OFS magazines digitaal lezen? U kunt ze hier downloaden.

Wilt u de 9de editie direct inzien, dat kan online.

Bent u ondernemer of heeft u een bedrijf in de gemeente Schagen en ontvangt u het OFS Magazine nog niet... Geef dan uw adresgegevens door aan ons via .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl