Business Nieuws: 01 februari 2016 Plannen gewijzigd voor Albert Heijn Callantsoog

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Hoewel er sprake was van nieuwbouwplannen voor de vestiging van Albert Heijn in Callantsoog, is onlangs bekend geworden dat deze niet door gaan.

In plaats daarvan worden de panden flink opgeknapt en zullen deze een nieuwe uitstraling krijgen. Gehele nieuwbouw is van de baan, doch ook in het nog nieuw te maken plan zal aandacht worden besteed aan de huisvesting van bibliotheek en het realiseren van openbare toiletten.

Reeds in september 2012 meldde de heer Van Vuure van Albert Heijn Callantsoog aan gemeente Schagen dat er plannen waren voor nieuwbouw. In het nieuwe pand zouden naast andere winkels, de bibliotheek en openbare toiletten komen. De inwoners van Callantsoog werden op de hoogte gebracht van de plannen en konden hierover hun mening uiten.

Burgemeester en wethouders ontvingen op 15 januari 2016 bericht over de veranderde opzet.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl