Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 01 februari 2016 Plannen gewijzigd voor Albert Heijn Callantsoog

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Hoewel er sprake was van nieuwbouwplannen voor de vestiging van Albert Heijn in Callantsoog, is onlangs bekend geworden dat deze niet door gaan.

In plaats daarvan worden de panden flink opgeknapt en zullen deze een nieuwe uitstraling krijgen. Gehele nieuwbouw is van de baan, doch ook in het nog nieuw te maken plan zal aandacht worden besteed aan de huisvesting van bibliotheek en het realiseren van openbare toiletten.

Reeds in september 2012 meldde de heer Van Vuure van Albert Heijn Callantsoog aan gemeente Schagen dat er plannen waren voor nieuwbouw. In het nieuwe pand zouden naast andere winkels, de bibliotheek en openbare toiletten komen. De inwoners van Callantsoog werden op de hoogte gebracht van de plannen en konden hierover hun mening uiten.

Burgemeester en wethouders ontvingen op 15 januari 2016 bericht over de veranderde opzet.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl