Business Nieuws: 19 februari 2016 Subsidie aanvragen: De Kop van Noord-Holland is opnieuw aangewezen als Leadergebied voor de periode 2016-2020

De Kop van Noord-Holland is opnieuw aangewezen als Leadergebied voor de periode 2016-2020. De provincie Noord-Holland, de gemeenten en het bedrijfsleven uit de Kop van Noord-Holland hebben € 6 miljoen gereserveerd voor het verbeteren van de leef- en werkomgeving van Noord-Holland Noord. Naar verwachting kan vanaf de zomer van 2016 begonnen worden met het indienen van projecten.

Kopkracht

Het Ontwikkelingsplan ‘Kopkracht’ staat aan de basis van het derde programma voor de Kop van Noord-Holland. Organisaties en bedrijven worden gestimuleerd om samen te werken en zo kansrijke projecten te ontwikkelen. De projecten moeten bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de regionale economie, en passen binnen een van de volgende thema's: 'Healthy ageing', 'Biobased economy' en 'Toerisme & Recreatie'.

U kunt het ontwikkelingsplan downloaden via leaderkvnh.nl (Bron: Leader Kop van Noord-Holland)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl