Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 22 februari 2016 Netwerkavond tijdens Lentetuin Breezand op donderdag 3 maart 2016

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - In samenwerking met de Lentetuin organiseert de Ondernemersvereniging Anna Paulowna wederom een Netwerkavond. Deze keer op donderdag 3 maart 2016.

Behalve hun eigen leden nodigt de Ondernemersvereniging Anna Paulowna ook de ondernemers uit die lid zijn van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon, Ondernemers Federatie Schagen en de Helderse Ondernemers Vereniging. Tevens zijn de Lions en de leden van de Rotary welkom. Ook de ondernemers die actief zijn op de Lentetuin Breezand, zowel kwekers als inzenders op de expo beurs, zijn van harte welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan deze inspirerende avond!

Na verplichte aanmelding via: lentetuin.nl/ondernemersavond/ ontvangt u een toegangsbewijs waarmee u vanaf 19.00 uur welkom bent om een rondje te lopen over de tuin.

De inloop in het restaurant is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur.

Het is noodzakelijk dat u zich op deze manier aanmeldt, zodat wij u een toegangsbewijs kunnen sturen.

Het thema van de Lentetuin is sprookjes. Maar is het ook zo dat sprookjes niet bestaan? Is een eigen onderneming niet ook een sprookje? Sommige eindigen goed en helaas sommige ook minder goed. Omdat wij graag naar de positieve kant kijken, maar ook kritisch durven te zijn naar de toekomst hebben wij deze avond Jim Jansen uitgenodigd.

Jim Jansen (44) volgde de middelbare detailhandelsschool, de lerarenopleiding en studeerde uiteindelijk af bij de Universiteit van Amsterdam als orthopedagoog met als specialisatie adequaat omgaan met je emoties. Hij belandde in de journalistiek en is momenteel hoofdredacteur van het populaire wetenschappelijke tijdschrift New Scientist. Daarnaast coördineert hij de wetenschapspagina's van het Parool. Hij treedt met regelmaat op als moderator of dagvoorzitter. De stelling waar Jim over zal spreken is: "Het is van groot belang om eerst te brengen, dan volgt het halen vanzelf." Uiteraard wordt ook de Standhouder van het Jaar Award deze avond uitgereikt.

Na dit leuke en inspirerende programma geven wij u de gelegenheid om te netwerken met ondernemers uit de regio onder het genot van een hapje en een drankje. Kortom een prachtig programma dat u niet wilt missen.

De Ondernemersvereniging Anna Paulowna hoopt u te mogen verwelkomen.

Mocht u nog vragen hebben, kunt hen bereiken via: website@ovap.org

Bron: Ondernemersvereniging Anna Paulowna

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl