Business Nieuws: 16 maart 2016 Schagen: Raamovereenkomst boomaankopen getekend

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Als gemeente Schagen bomen of struiken moet kopen voor het openbaar groen, kan dat voortaan snel en goedkoop. Er is een raamovereenkomst getekend met boomkwekerij Boot en Co uit Boskoop.

Boot en Co levert een compleet pakket in duurzaam geproduceerd functioneel groen. Het kan gaan om bodembedekkende planten, sierheesters of solitaire bomen; de gemeente hoeft voortaan slechts de bestelling te plaatsen. Wat Boot en Co levert, voldoet gegarandeerd aan de eisen van Milieukeur en dus duurzame productie.

De raamovereenkomst is een zogenaamde OMOP (overeenkomst met open posten), een aannemingsovereenkomst waarbij vooraf niet bekend is hoeveel wordt afgenomen.

Dit is fictief bepaald omdat het tevoren niet bekend is. De overeenkomst voldoet aan de EMVI, de economisch meest voordelige inschrijving waarbij de bedrijven zijn beoordeeld op kwaliteit, duurzaamheid en prijs.

Namens de gemeente tekende afdelingshoofd Klaar van der Valk en namens Boot en Co tekende directeur Jan de Vries de overeenkomst. Voor de ontwikkeling van het contract is een lokaal bedrijf ingezet, Smit Groenadvies uit Schagen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl