Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 16 maart 2016 Schagen: Raamovereenkomst boomaankopen getekend

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Als gemeente Schagen bomen of struiken moet kopen voor het openbaar groen, kan dat voortaan snel en goedkoop. Er is een raamovereenkomst getekend met boomkwekerij Boot en Co uit Boskoop.

Boot en Co levert een compleet pakket in duurzaam geproduceerd functioneel groen. Het kan gaan om bodembedekkende planten, sierheesters of solitaire bomen; de gemeente hoeft voortaan slechts de bestelling te plaatsen. Wat Boot en Co levert, voldoet gegarandeerd aan de eisen van Milieukeur en dus duurzame productie.

De raamovereenkomst is een zogenaamde OMOP (overeenkomst met open posten), een aannemingsovereenkomst waarbij vooraf niet bekend is hoeveel wordt afgenomen.

Dit is fictief bepaald omdat het tevoren niet bekend is. De overeenkomst voldoet aan de EMVI, de economisch meest voordelige inschrijving waarbij de bedrijven zijn beoordeeld op kwaliteit, duurzaamheid en prijs.

Namens de gemeente tekende afdelingshoofd Klaar van der Valk en namens Boot en Co tekende directeur Jan de Vries de overeenkomst. Voor de ontwikkeling van het contract is een lokaal bedrijf ingezet, Smit Groenadvies uit Schagen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl