Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 23 maart 2016 Netwerkbijeenkomst inclusief Workshop Arrangementenontwikkeling Hollands Kroon op dinsdagavond 19 april 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Meld u snel aan! Beste ondernemer in de sector Toerisme en Recreatie in gemeente Hollands Kroon. Gemeente Hollands Kroon en de werkgroep Toerisme & Recreatie van de OFHK nodigen u uit voor de eerste toeristische netwerkbijeenkomst van dit jaar. De bijeenkomst vindt op dinsdagavond 19 april 2016 plaats in Restaurant Bij ons Thuys in Hippolytushoef. Het programma begint om 19.30 uur. Aansluitend vindt er een netwerkborrel plaats.

De werkgroep Recreatie en Toerisme is in 2014 gestart met de uitvoering van het toeristisch activiteitenplan. De werkgroep wil u graag bijpraten over wat er de afgelopen jaren gerealiseerd is, en wat er dit jaar op stapel staat. En hoe u daar bij aankunt haken. Ook wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen van Holland boven Amsterdam (www.hollandbovenamsterdam.com) en de toeristische ambities van De Nieuwe Afsluitdijk (www.deafsluitdijk.nl).

Verder staat er een workshop Arrangementenontwikkeling op het programma. U krijgt tips en leert trucs hoe u arrangementen samenstelt, die uw organisatie bezoekers op gaat leveren. U wordt een inspirerend en interactief programma geboden. De workshop wordt verzorgd door Miranda van Oostrom van Multi Marketeers.

Het wordt een gezellige en informatieve avond. We heten u van harte welkom! En uiteraard ontbreken een hapje en een drankje ook niet.

Datum: Dinsdagavond 19 april 2016
Start programma: 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: Restaurant Bij ons Thuys (op het terrein van recreatiepark Wiringherlant)
Adres: Noordstroëerweg 1, 1777 NG, Hippolytushoef

Vragen? Neem contact op met Miranda van Oostrom op 06 41432866 of

GRAAG UW DEELNAME VOOR 1 APRIL 2016 DOORGEVEN. Stuur een email naar:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl