Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 30 maart 2016 WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, één aanspreekpunt voor werkgevers

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is het contactpunt tussen ondernemers en de overheid en biedt werkgevers één aanspreekpunt. Daarbij staat u als werkgever centraal en willen wij voorkomen dat bedrijven door verschillende (overheids)partijen tegelijkertijd worden benaderd.

Wij bieden deskundige en snelle werkgeversdienstverlening die zich richt op personeelsvraagstukken voor zowel u als werkgever en/of over de matching van kandidaten. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat u en onze kandidaten goed bij elkaar passen. En omdat we de arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord willen stimuleren.

Geschikte kandidaten

Het WerkgeversServicepunt heeft een bestand met gemotiveerde werkzoekenden die graag aan het werk willen. Na een persoonlijk gesprek bieden wij u een maatwerk advies.

Ondersteuning op de werkvloer

Onze dienstverlening stopt niet na het vinden van de kandidaat: de juiste ondersteuning en advies kan het verschil maken. Het WerkgeversServicepunt heeft ervaring met begeleiding naar en op het werk. Ook kunnen wij u precies vertellen welke subsidies en regelingen eventueel van toepassing zijn. Dat scheelt u, als werkgever, veel tijd en geld.

Uw voordelen

Wie zijn wij

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties bij het bieden van diensten aan werkgevers. Wij bundelen in het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord de krachten van de gemeenten Texel, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen, het UWV, de SW-bedrijven De Bolder en Noorderkwartier.

Marlies Mooij 06 1208 8097
Erik Bijvoet 06 1205 6123 www.wsp-nhn.nl (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl