Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 25 mei 2016 Toekomstmuziek? Het is dichterbij dan u denkt! Regiowerktop op 20 juni 2016

Op maandag 20 juni 2016 organiseert het Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord (RPA-NHN) alweer voor de negende keer de Regiowerktop. De Regiowerktop is voor Noord-Holland Noord dé conferentie waar ondernemers, overheid en onderwijs met elkaar in gesprek gaan en elkaar inspireren over actuele ontwikkelingen en trends op de arbeidsmarkt. Dit jaar is het thema Toekomstmuziek? Het is dichterbij dan u denkt! Deelname is kosteloos. Meld nu alvast aan!

De werkgelegenheid verandert in rap tempo. Trends als robotisering, digitalisering en flexibilisering nemen een vlucht.

Wat betekent dat voor werknemers, werkzoekenden, ondernemers, onderwijs en overheid? Deelnemers aan de Regiowerktop gaan op zoek naar antwoorden op vragen als: Hoe kunnen overheden, onderwijsinstellingen en bedrijven omgaan met automatisering, digitalisering en robotisering en hoe kunnen zij mensen inzetbaar krijgen en houden? Wat gebeurt er als gevolg van deze trends op het gebied van werkgelegenheid, een leven lang ontwikkelen en arbeidsrelaties?

De aftrap van de middag door Diederik Burer en een debat met medewerking van futuroloog prof.dr. Wim de Ridder en econoom en journalist Mathijs Bouman maken duidelijk voor welke dilemma’s onze regio staat, en in het bijzonder ondernemers, gemeenten en onderwijsinstellingen. Deze sprekers en aansluitende deelsessies zorgen voor discussie, nieuwe ideeën en aandachtspunten in onze regio voor overheden, onderwijs en ondernemers. De onderwerpen voor enkele deelsessies voor de middag zijn: duurzame inzetbaarheid, de kansen van nieuwe vormen van werkgeverschap, en activeren met gamification. De middag staat onder leiding van politicoloog en Sociaal Entrepreneur Roos Wouters.

Wat?

Regiowerktop 2016

Wanneer?

Maandag 20 juni 2016 (inloop vanaf 12.30, ontvangst met lunchbuffet)Waar? De Cultuurkoepel in Heiloo (Willibrordus Business Centre, Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo)

Voor wie?

De Regiowerktop is exclusief toegankelijk voor ondernemers en betrokkenen vanuit overheden en onderwijsinstellingen in de regio Noord-Holland Noord.

Meer informatie www.regiowerktop.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl