Business Nieuws: 08 juni 2016 Woningstichting Den Helder verkoopt aannemerij Dozy

Woningstichting Den Helder logoBron: Woningstichting Den Helder - Dozy BV, sinds 2003 dochterbedrijf van Woningstichting Den Helder, gaat in andere handen over. Dat heeft de Raad van Commissarissen na overleg met de directie van Woningstichting besloten. Reden is dat de nieuwe woningwet corporaties minder mogelijkheden biedt om een eigen aannemersbedrijf te hebben.

De meeste bouwprojecten die Woningstichting de afgelopen jaren liet bouwen, zijn door aannemer Dozy gerealiseerd. En Dozy bouwde ook voor diverse andere opdrachtgevers. Inmiddels is Dozy een middelgroot aannemersbedrijf dat woningen bouwt en zich daarnaast gespecialiseerd heeft in historiserende bouw en utiliteitsbouw. Op dit moment worden met meerdere partijen onderhandelingen gevoerd over de overname van Dozy. De verwachting is dat het verkoopproces deze zomer zal worden afgerond.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl