Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 15 juni 2016 Jaarlijks ledenuitje Bedrijvengroep Niedorp op 13 juli 2016

Op 13 juli 2016 houdt Bedrijvengroep Niedorp haar jaarlijkse ledenuitje waarbij alle leden en hun partners weer van harte zijn uitgenodigd. Wij hebben weer een leuk programma samengesteld voor deze avond. Om 17.30 uur, bij de Smakelaerij van ons lid McKili Catering, Zandloper 17, 1731 LM te Winkel, gaan we aan boord bij Partyboot de Koperen Hoorn.

Bij terugkomst bij de Smakelaerij staat er voor ons een heerlijke barbecue klaar. Waar we onder het genot van een hapje en een drankje gezellig kunnen netwerken.

Het programma:

Voor de feestelijke afsluiting wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 15,- p.p.

De eigen bijdrage hoeft u niet op de avond zelf te betalen maar wordt apart gefactureerd.

Het is van belang dat u uw aanwezigheid vooraf bij ons aangeeft. Wij willen u vragen om uw aan- en afmelding door te geven vóór 7 juli 2016. U kunt dit doen via de email info@bedrijvengroepniedorp.nl of telefonisch 0226-423149.

Uiteraard gaan wij er van uit dat het weer een geslaagde avond wordt! (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl