Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 24 juni 2016 2 SMASH Fieldlabs in Den Helder

In het kader van Maritime Maintenance zijn we 15 juni 2016 jl begonnen met het opzetten van 2 SMASH Fieldlabs voor onderhoud van schepen. SMASH staat voor 'Smart MAintenance for SHips'.

Fieldlabs zijn praktijkomgevingen waarin bedrijven en kennisinstellingen doelgericht Smart Industry oplossingen ontwikkelen, testen en implementeren alsmede een omgeving waarin mensen deze oplossingen leren toe te passen.

Deze 2 Fieldlabs betreffen schepen van de KM en Vroon en in de Fielslabs wordt samengewerkt met ca 25 bedrijven en kennisinstellingen.

Deze Fieldlabs worden georganiseerd door MCN samen met World Class Maintenance uit Breda, NMT uit Rotterdam en Innovation Quarter uit Den Haag.

Mocht u interesse hebben om aan te sluiten, dan graag even een berichtje naar . (Bron: Maritime Campus)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl