Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 30 juni 2016 Ondertekening overeenkomst uitbreiding Albert Heijn Callantsoog

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - De kern van Callantsoog wordt nog mooier. Twee jaar geleden werd het plein opgeknapt en nu wordt het grote pand waar Albert Heijn inzit, aangepakt.

Hiervoor ondertekende de heer Van Vuure, eigenaar van de Albert Heijn in Callantsoog, en wethouder Jelle Beemsterboer, een overeenkomst. "Weer een mooi project van een pracht ondernemer in onze gemeente", aldus wethouder Jelle Beemsterboer.

Rondom worden de gevels opgeknapt en ook de parkeerplaats wordt uitgebreid en opnieuw ingericht. Binnenin het gebouw wordt de Albert Heijn uitgebreid. En ook de bibliotheek krijgt weer een plek. Van een vergroting van het pand is op dit moment geen sprake. Het bestemmingsplan is wel flexibel opgesteld om een eventuele uitbreiding in de (verdere) toekomst mogelijk te maken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl