Business Nieuws: 01 juli 2016 Laatste oproep: ondernemers meld je aan voor bidbook De Nieuwe Afsluitdijk

De gemeente Hollands Kroon doet een laatste oproep aan ondernemers uit de Kop van Noord-Holland om zich in te schrijven voor het bidbook Afsluitdijk.

De dijkversterking van de Afsluitdijk zorgt voor werkgelegenheid in Hollands Kroon. Tijdelijk zijn er zo'n 8500-8700 mensen nodig om de werkzaamheden uit te voeren.De oproep gaat speciaal uit naar ondernemers in de grond-, weg- en waterbouw, maar ook bakkers, hotels en andere toeleveranciers zijn nodig.

Inschrijven voor het bidbook kan nog tot september 2016 via de website van gemeente Sudwestfryslan.

Werkzaamheden Afsluitdijk

Een groot deel van de werkgelegenheid komt voort uit de beoogde verbreding van de sluis bij Kornwerderzand. In de toekomst kunnen grotere schepen de nieuwe sluis passeren. Dit levert ook extra opdrachten voor de werven in de regio op, zowel voor de bouw van nieuwe schepen als voor onderhoud en reparatie.

Bidbook Afsluitdijk

In het bidbook komt een overzicht te staan met de bedrijfsinformatie van de ondernemers. We gaan het bidbook gezamenlijk (gemeenten Hollands Kroon, Súdwest-Fryslân, Harlingen) aanbieden aan de hoofdaannemer, zodra Rijkswaterstaat bekend heeft gemaakt wie dit is. Zo ziet de hoofdaannemer in een oogopslag wat de lokale ondernemers kunnen betekenen voor het werk aan de Afsluitdijk.

Website: fd10.formdesk.com/gemeentesudwestfryslan/bidbook

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl