Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 06 juli 2016 ECN: Twee prijzen van €30.000 voor beste klimaat business cases

Organisaties en bedrijven met een innovatief idee om in een ontwikkelingsland klimaatmitigatie of -adaptatie te bevorderen, kunnen nu ondersteuning krijgen om deze verder uit te werken en financierbaar te maken. Bovendien maken ze kans om al op korte termijn hun business case in klinkende munten om te zetten. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Mobilising More (MoMo) initiatief, dat zowel expertise als €60.000 in totaal aan prijzengeld beschikbaar stelt voor ingezonden projecten. Het doel van het MoMo initiatief is om ideeën met aanzienlijke potentie voor een positieve klimaatimpact te begeleiden tot financierbare projecten. Projectvoorstellen kunnen worden ingediend op de website van MoMo.

Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN), het Nederlandse Comité van de International Union for the Conservation of Nature (IUCN NL) en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ), werken in het MoMo initiatief samen om met innovatieve projecten private klimaatfinanciering te mobiliseren voor ontwikkelingslanden in de cleantech, food, agro, en watersectoren.

Meer informatie op www.ecn.nl of www.momo4climate.org (Bron: ECN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl