Business Nieuws: 19 juli 2016 Hollands Kroon in de hoofdrol bij Microsoft

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Niet alleen veel Nederlandse organisaties zijn geïnteresseerd in de innovatieve organisatiefilosofie van Hollands Kroon, ook Microsoft vindt alles wat we doen erg interessant. We zijn dan ook de eerste gemeente van Nederland, misschien zelfs van de wereld, die in de cloud werkt.

Het gaat hierbij niet alleen om de techniek, maar ook om de verbetering van de gemeentelijke dienstverlening. De digitale mogelijkheden helpen ons hierbij, en Microsoft volgt onze ontwikkelingen met veel interesse. Vandaar dat zij de gemeente heeft gevraagd haar filosofie te presenteren tijdens een wereldwijd congres in Toronto.

hkmicrosoft

Korte documentaire

Voor dit congres heeft Microsoft een korte documentaire gemaakt over Hollands Kroon. In deze documentaire vertellen medewerkers van de gemeente Hollands Kroon meer over het werken bij deze organisatie. U kunt de documentaire bekijken op Youtube: youtu.be/62f_ktSSMIs

Het totale verhaal dat Microsoft gemaakt heeft over Hollands Kroon is te lezen in de case study customers.microsoft.com/Pages/CustomerStory.aspx?recid=29118

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl