Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 29 juli 2016 Inschrijving Bidbook Afsluitdijk verlengd tot 1 september 2016

Nieuwe Afsluitdijk logoBron: De Afsluitdijk - De laatste oproep aan ondernemers uit Noord-Holland en Friesland om zich in te schrijven voor het bidbook Afsluitdijk. De dijkversterking van de Afsluitdijk zorgt voor werkgelegenheid. Tijdelijk zijn er zo'n 8500-8700 mensen nodig om de werkzaamheden uit te voeren. De oproep gaat speciaal uit naar ondernemers in de grond-, weg- en waterbouw, maar ook bakkers, hotels en andere toeleveranciers zijn nodig. Inschrijven voor het bidbook kan nog tot september 2016.

In het bidbook komt een overzicht te staan met de bedrijfsinformatie van de ondernemers. We gaan het bidbook gezamenlijk (gemeenten Hollands Kroon, Súdwest-Fryslân, Harlingen) aanbieden aan de hoofdaannemer, zodra Rijkswaterstaat bekend heeft gemaakt wie dit is. Zo ziet de hoofdaannemer in één oogopslag wat de lokale ondernemers kunnen betekenen voor het werk aan de Afsluitdijk.

Schrijf in als ondernemer: fd10.formdesk.com/gemeentesudwestfryslan/bidbook Inschrijven kan tot 1 september 2016.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl