Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 augustus 2016 't Zand: Bloembollen in bedrijf op zaterdag 6 augustus 2016

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Twee bedrijven in 't Zand openen zaterdag 6 augustus 2016 hun deuren: M.A. van den Berg en G.P. Burger. Daarmee is de jaarlijkse open dag 'Bloembollen in bedrijf' ingevuld. Toeristen en omwonenden krijgen een uniek kijkje achter de schermen bij de teelt en verwerking van bloembollen.

"We willen het bollenvak promoten en op een positieve manier onder de aandacht brengen", vertelt Karin Burger van G.P. Burger Bloembollen bv uit 't Zand. En dus doet het bedrijf zaterdag 6 augustus 2016 mee aan de open dag Bloembollen in bedrijf 2016. Samen met M.A. van den Berg & Zn. "Veel mensen weten niet eens wat een lelie is", licht Martijn van den Berg toe. "Laat staan dat ze de variatie in het assortiment kennen en weten hoe wij daar mee bezig zijn." Middels deze open dag wil de ondernemer graag een stukje openheid creëren. Burger: "We willen meer begrip kweken voor de sector."

Meer informatie greenportnhn.nl/ en www.dorpskrantdeuijtkijk.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl