Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 16 augustus 2016 Gezocht: dealmaker! Dealmakersbijeenkomst op donderdag 1 september 2016

Alkmaar - RPAnhn organiseert Kracht on Tour in Noord-Holland Noord en zoekt daarom bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke die iets kunnen betekenen om de kansen voor vrouwen op de arbeidsmarkt te verbeteren. Deze afspraken, zogeheten deals, zijn belangrijk voor de Kracht on Tour-bijeenkomst voor vrouwen in deze regio op 6 oktober 2016 in Alkmaar. Bedrijven en organisaties die een deal willen sluiten zijn uitgenodigd voor een dealmakersbijeenkomst op donderdag 1 september, van 16.00 tot 18.00 uur in het Stadhuis Alkmaar. Aanmelden voor een deal kan nu al via www.rpa-nhn.nl/krachtontour. Meld aan zodat vrouwen in onze regio zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen!

Kracht on Tour is een landelijk initiatief van minister Bussemaker, omdat anno 2016 de helft van de Nederlandse vrouwen economisch niet op eigen benen staat. Dat maakt hen potentieel kwetsbaar, mochten zij er alleen voor komen te staan. Via Kracht on Tour-bijeenkomsten worden vrouwen gestimuleerd hun talenten te ontdekken, te benutten en te verzilveren, zodat zij hun financiële zelfstandigheid kunnen vergroten. Kracht on Tour is al in verschillende gemeenten met succes georganiseerd. Op 6 oktober volgt ook Noord-Holland Noord met een bijeenkomst.

De deals van Kracht on Tour

Een belangrijk onderdeel van Kracht on Tour is het maken van concrete afspraken, zogeheten deals, met bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties over wat zij kunnen betekenen om de kansen voor vrouwen op de arbeidsmarkt te verbeteren. Het gaat bijvoorbeeld om afspraken over het bieden van (leer)werkplekken, coaching of training, of over betere aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt voor herintreders.

Maak een deal!

Maak als bedrijf ook een deal en draag bij aan de economische zelfstandigheid van vrouwen in onze regio Noord-Holland Noord.

Dealmakers krijgen zichtbaar ruimte tijdens de Kracht on Tour-bijeenkomst op donderdag 6 oktober 2016. Daarnaast worden zij actief meegenomen in de communicatie voor, tijdens en na de bijeenkomst.

Uitnodiging bijeenkomst voor dealmakers

Enthousiast geworden? Kom dan naar de dealmakersbijeenkomst op donderdag 1 september 2016 (van 16.00-18.00 uur, locatie volgt).

Dealmakers worden tijdens deze bijeenkomst geïnformeerd en geïnspireerd over hoe zij een bijdrage kunnen leveren. Aanmelden kan op www.rpa-nhn.nl/krachtontour.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl