Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 08 september 2016 Ontknoping Lely-prijs nadert einde - uitreiking op 28 oktober 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De ontknoping van de Dr. Ir. Lelyprijs nadert zijn einde. Nog zes bedrijven zijn in de race voor de felbegeerde prijs die op 28 oktober 2016 wordt uitgereikt. Hollands Kroon bloeit als nooit tevoren en veel bedrijven groeien als kool.

Overal binnen de gemeentegrenzen ontstaan nieuwe bedrijven en ontspruiten nieuwe initiatieven. Maar welk bedrijf in Hollands Kroon is nou het meest innovatief? Welke onderneming is volop bezig met rendement, efficiency en het toepassen van (nieuwe) kennis? Om daar achter te komen is de Dr. Ir. Lely-prijs in het leven geroepen. Een prijs voor innovatief ondernemerschap.

Prijs

De prijs voor de winnaar is een prachtige trofee, de eeuwige roem en veel publiciteit. Daarnaast doet de winnaar als vertegenwoordiger van Hollands Kroon mee aan de Ondernemersverkiezing Noord-Holland.

Nomineren

De hele zomer zijn bedrijven genomineerd. Voorwaarde was wel dat het bedrijf minimaal twee jaar oud is en voortdurend met vernieuwing, verbetering en het toepassen van kennis bezig is. Inmiddels is door een vakkundige jury een top zes samengesteld. Die laatste zes overgebleven bedrijven krijgen de komende tijd een bezoek van de jury, waarna de lijst tot drie wordt gereduceerd. De uiteindelijke winnaar wordt op 28 oktober 2016 bekendgemaakt tijdens een Ondernemerslunch op het RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. De lunch start om 13.15 uur met een lunch en duurt tot 15.45 uur.

De jury

De deskundige jury bestaat uit voorzitter Jeanette de Boer van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon, Directeur Bedrijven Arno Mulder van de Rabobank en directeur Thijs Pennink van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Wethouder Theo Meskers van Hollands Kroon is de voorzitter van de jury, maar hij zal uiteindelijk niet meestemmen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl