Business Nieuws: 09 september 2016 Texel - Start Visie Bedrijventerreinen

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - De gemeente Texel is gestart met het maken van een Visie Bedrijventerreinen. Om tot een visie te komen wordt gekeken naar het huidige gebruik op de terreinen en naar welke behoefte er is aan uitbreidingsmogelijkheden. Vervolgens wordt in gezamenlijkheid met Texels Ondernemers Platform (TOP), provincie Noord-Holland en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord ingeschat of en waar extra bedrijventerrein gerealiseerd moet worden.

Als u lid bent van TOP ontvangt u een e-mail met de vraag of u uitbreidings- en/of verplaatsingswensen heeft. Mocht u - om wat voor reden dan ook - niet zo'n e-mail ontvangen, dan kunt u zelf e-mailen naar zodat u de vragenlijst ontvangt. Als u voor de komende jaren uitbreidingswensen heeft, is het belangrijk dat u dat nu bij de gemeente kenbaar maakt.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl