Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 06 oktober 2016 Nieuwe campingbaas Wieringerrand gezocht - plannen indienen tot 24 november 2016

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer voor camping Wieringerrand, een kampeerterrein in het Robbenoordbos ten zuiden van het voormalige eiland Wieringen. Bent u een betrokken campingbaas die er een plek van maakt waar gasten graag komen om de natuur en de omgeving te beleven? Spreekt de locatie en rustig kamperen in de natuur u aan of ziet u kansen voor een nieuwe formule voor het terrein? Dan bieden wij als eigenaar van deze locatie u graag de kans om uw plannen uit te voeren.

Ondernemer gezocht

In de Wieringermeerpolder, ten zuidoosten van het oude eiland Wieringen, heeft Staatsbosbeheer het kampeerterrein Wieringerrand. Deze camping, bestaande uit een kampeerterrein en een passantenhaven is gelegen in het Robbenoordbos te Slootdorp. Enige tijd geleden bleek dat de voorziening en een noodzakelijke ontwikkeling / impuls niet langer past binnen het eigen label van Staatsbosbeheer.

Staatsbosbeheer hecht er veel waarde aan op deze locatie een vorm van kamperen in de natuur te behouden. Daarom bieden we ondernemers de mogelijkheid met nieuwe initiatieven te komen. De camping is een unieke locatie voor natuurbeleving en andere vormen van rustige recreatie. Inzet is aan het begin van kampeerseizoen 2017 een nieuwe start te maken.

Aantrekkelijke locatie

De Wieringerrand ligt in het afwisselende Robbenoordbos dat een grote variatie aan natuur en recreatieve voorzieningen kent. Omgeven door het groen is het kampeerterrein een oase van rust. De camping ligt op een steenworp afstand van de Waddenzee, het IJsselmeer en het voormalige eiland Wieringen. De Wieringerrand goed bereikbaar. Via de A7 liggen Amsterdam en Haarlem met een auto slechts op een uur reisafstand. Aan de voet van de afsluitdijk is het ook een ideale plek in de routes van fietsvakanties.

Procedure

Geïnteresseerde ondernemers kunnen plannen indienen tot 24 november 2016. Een selectiecommissie van Staatsbosbeheer beoordeelt de plannen. Op 15 december 2016 krijgen alle inzenders van initiatieven uitsluitsel over de definitieve keuze.

Meer informatie

Op www.staatsbosbeheer.nl/ondernemenwieringerrand kunt u alle informatie vinden. U kunt uw vragen en plannen mailen naar

(Bron: Staatsbosbeheer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl