Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 oktober 2016 Genomineerden Lelyprijs bekend: Interflow BV, Fender Innovations BV en Sandfirden

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De drie genomineerden voor de Dr. Ir. C. Lelyprijs zijn bekend! Interflow BV uit Wieringerwerf, Fender Innovations BV uit Wieringerwerf en Sandfirden uit Den Oever gaan strijden om de titel van meest innovatieve bedrijf van Hollands Kroon. De uiteindelijke winnaar wordt op 28 oktober 2016 bekendgemaakt tijdens een Ondernemerslunch op het RSG Wiringherlant in Wieringerwerf. De lunch start om 13.15 uur en duurt tot 15.45 uur.

Prijs

De jury bezocht de afgelopen tijd de 6 bedrijven die op de shortlist terecht waren gekomen en was bijzonder onder de indruk van wat ze zag. Uiteindelijk bleven deze drie bedrijven over als meest innovatief. De prijs voor de winnaar is een prachtige trofee waar de bekende kunstenaar Hans Blank uit Den Oever al druk mee bezig is (zie foto). Ook kan de winnaar rekenen op de eeuwige roem en veel publiciteit. Daarnaast doet de winnaar als vertegenwoordiger van Hollands Kroon mee aan de Ondernemersverkiezing Noord-Holland. Juryvoorzitter en wethouder van Hollands Kroon, Theo Meskers: "Hollands Kroon is een broedplaats voor veel innovatieve bedrijven. Zij dragen bij aan onze economische ontwikkeling. Met deze tweejaarlijkse verkiezing gunnen wij deze bedrijven een podium om hun zichtbaarheid te vergroten."

De jury

De deskundige jury bestaat uit voorzitter Jeanette de Boer van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon, Directeur Bedrijven Arno Mulder van de Rabobank Kop van Noord-Holland en directeur Thijs Pennink van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Wethouder Theo Meskers van Hollands Kroon is de voorzitter van de jury, maar stemt niet mee.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl