Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 oktober 2016 Hollands Kroon: Start aanbesteding onkruidbeheersing verharding, vegen goten en reinigen kolken

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - Op vrijdag 30 september 2016 is de Gemeente Hollands Kroon een nieuwe aanbesteding gestart voor het beheersen van onkruid op verharding, het vegen van de goten en het reinigen van de kolken.

Europese aanbesteding

Het gaat om een grote opdracht, namelijk voor heel Hollands Kroon. Daarom is het een openbare Europese aanbesteding. Het contract loopt in principe van 1 januari 2017 tot 31 december 2016 2018 en heeft een optionele verlenging van twee keer een jaar. In de aanbesteding is opgenomen dat het werk op een effectieve en duurzame wijze gerealiseerd moet worden tegen een scherpe prijs.

Gunning

Bedrijven kunnen zich inschrijven op de aanbesteding tot 15 november 2016. De gemeente verwacht dat eind december 2016 bekend is aan welke partij de opdracht wordt gegund.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl