Business Nieuws: 20 oktober 2016 Hollands Kroon: Start aanbesteding onkruidbeheersing verharding, vegen goten en reinigen kolken

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - Op vrijdag 30 september 2016 is de Gemeente Hollands Kroon een nieuwe aanbesteding gestart voor het beheersen van onkruid op verharding, het vegen van de goten en het reinigen van de kolken.

Europese aanbesteding

Het gaat om een grote opdracht, namelijk voor heel Hollands Kroon. Daarom is het een openbare Europese aanbesteding. Het contract loopt in principe van 1 januari 2017 tot 31 december 2016 2018 en heeft een optionele verlenging van twee keer een jaar. In de aanbesteding is opgenomen dat het werk op een effectieve en duurzame wijze gerealiseerd moet worden tegen een scherpe prijs.

Gunning

Bedrijven kunnen zich inschrijven op de aanbesteding tot 15 november 2016. De gemeente verwacht dat eind december 2016 bekend is aan welke partij de opdracht wordt gegund.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl