Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 25 oktober 2016 The future is now! in de kop van Noord-Holland - Congres in Schagen op 4 november 2016

Ondernemers Federatie Schagen (OFS) logoBron: OFS - Op vrijdag 4 november 2016 komt de top van het Nederlandse bedrijfsleven naar de kop van Noord-Holland. Op dit congres worden de top van het bedrijfsleven, de politiek en het regionale onderwijs bij elkaar gebracht. Voor de tweede keer in de geschiedenis hebben we in onze eigen Noordkop een congres, waar sprekers vanuit o.a. IBM, Microsoft, Shell en de politiek hun opwachting maken.

TopNH in 2015 was een gigantisch succes. Ruim 150 bezoekers lieten zich in Hollands Kroon inspireren door diverse (inter)nationale sprekers. De bedrijven die zich tijdens het congres presenteerden, waren enthousiast over de mogelijkheid om met elkaar en de bezoekers te netwerken en verbindingen te leggen. Zowel de partners als de bezoekers drongen bij de organisatie aan op herhaling in 2016. Op 4 november 2016 vindt daarom de tweede editie van het congres plaats in de Harenkarspelhal in de gemeente Schagen.

Het congres wordt georganiseerd door twee ondernemers, Lies Wouters van OMG!

Advies en Gerda Venema van Trans4mate. "Net als vorig jaar brengen wij de top van het bedrijfsleven naar de kop van Noord-Holland. Het thema is deze keer 'Innovatie'. Wat kunnen we als bedrijven en organisaties met al die nieuwe ontwikkelingen en uitvindingen, die op ons afkomen? Onze sprekers nemen de bezoekers mee in de wereld van de toekomst. ", aldus Lies Wouters.

Wij bieden graag de kans aan onze collega ondernemers, om in contact te komen met de TOP van het bedrijfsleven, de politiek en misschien wel hun toekomstige werknemer(s). Als bezoeker krijg je bovendien de kans om vragen te stellen en door elkaar geïnspireerd te worden.

Door de diverse keynote sprekers krijg je een kijkje in de toekomst en word je geïnspireerd door nieuwe ideeën en innovaties, die je in je eigen organisatie kunt toepassen.

Wil jij daar bij zijn? Kijk dan op www.topnh.nl en reserveer je gratis ticket.

Er is plaats voor maximaal 250 ondernemers.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl