Business Nieuws: 28 oktober 2016 GreenPort Noord-Holland Noord conferentie 2016 - Internationalisering: ondernemen met perspectief en lange adem?

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Welke mogelijkheden biedt internationaal ondernemen de Noord-Hollandse agrarisch ondernemer? U wordt meegenomen door experts in de turbulentie waarin het internationaal agrarische speelveld zich bevindt. Welke trends en ontwikkelingen zijn er en welke mogelijkheden biedt dat de Nederlandse boer en tuinder voor hun eigen bedrijf. Elke agrarisch ondernemer heeft te maken met internationale ontwikkelingen; de vraag naar voedsel neemt wereldwijd toe; maar ook de internationale concurrentie. Welke positie heeft het Nederlands bedrijfsleven hierin en wat betekent dat voor de Noord-Hollandse ondernemer? Zoals u gewend bent, is het een interactief programma. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en discussie en uiteraard is er alle tijd om collega's, relaties en bekenden te spreken.

Programmagegevens

Datum: 25 november 2016
Locatie: AFAS-stadion te Alkmaar
Inloop: 12.30-12.45
Tijdstip: 12.45-17.00 uur
Dagvoorzitter: Hester van Dijk

Sprekers:

Deelname aan de conferentie kan alleen via aanmelding via www.greenportnhn.nl/agenda/greenport-noord-holland-noord-conferentie

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl