Business Nieuws: 09 november 2016 Inspiratiebijeenkomst voor ondernemers in Cultuurschuur in Wieringerwerf op 10 November 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op donderdag 10 november 2016 van 12.30 tot 18.00 uur organiseren wij een prikkelende inspiratiebijeenkomst voor ondernemers in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Leren en geïnspireerd raken

Wilt u als ondernemer actief bijdragen om het toeristisch aanbod in Hollands Kroon uit te breiden en te versterken? Meldt u zich dan nu aan via het inschrijfformulier Inspiratiebijeenkomst (www.hollandskroon.nl)

Naast een lezing van ex-Disney manager Hans Smith en een lezing van Gabriella Esselbrugge, die Giethoorn eigenhandig op de kaart heeft gezet, organiseren we een aantal workshops die u niet wilt missen. Het programma ziet er als volgt uit:

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl