Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 november 2016 Inspiratiebijeenkomst voor ondernemers in Cultuurschuur in Wieringerwerf op 10 November 2016

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Op donderdag 10 november 2016 van 12.30 tot 18.00 uur organiseren wij een prikkelende inspiratiebijeenkomst voor ondernemers in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Leren en geïnspireerd raken

Wilt u als ondernemer actief bijdragen om het toeristisch aanbod in Hollands Kroon uit te breiden en te versterken? Meldt u zich dan nu aan via het inschrijfformulier Inspiratiebijeenkomst (www.hollandskroon.nl)

Naast een lezing van ex-Disney manager Hans Smith en een lezing van Gabriella Esselbrugge, die Giethoorn eigenhandig op de kaart heeft gezet, organiseren we een aantal workshops die u niet wilt missen. Het programma ziet er als volgt uit:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl