Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 november 2016 Fender Innovations wint allereerste Lelyprijs Hollands Kroon

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De allereerste Dr. Ir C. Lelyprijs voor innovatief ondernemerschap is gewonnen door Fender Innovations BV uit Wieringerwerf. Een fender is een soort stootrand voor schepen. Interflow BV uit Wieringerwerf legde beslag op de tweede plaats, Sandfirden uit Den Oever maakte de top drie van innovatieve bedrijven compleet.

Kunstwerk

De winnaar mocht een prachtig kunstwerk (zie foto) van Hans Blank uit Den Oever in ontvangst nemen. Daarnaast doet Fender Innovations als vertegenwoordiger van Hollands Kroon mee aan de Ondernemersverkiezing Noord-Holland.

Innovatief en maatschappelijk

Juryvoorzitter en wethouder van Hollands Kroon, Theo Meskers: "Hollands Kroon is een broedplaats voor veel innovatieve bedrijven. Zij dragen bij aan onze economische ontwikkeling. Fender Innovations is een prachtig voorbeeld daarvan. Naast de grote innovatieve kracht is de jury ook onder de indruk van de maatschappelijke betrokkenheid van Fender Innovations."

De jury

De jury bestond dit jaar uit voorzitter Jeanette de Boer van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon, directeur bedrijven Arno Mulder van de Rabobank Kop van Noord-Holland en directeur Thijs Pennink van het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Wethouder Theo Meskers was de voorzitter van de jury, maar stemde niet mee. De Dr. Ir. C. Lelyprijs is een tweejaarlijkse prijs voor innovatieve bedrijven in Hollands Kroon. De volgende verkiezing is dus in 2018.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl