Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 14 november 2016 Sint Maartenszee krijgt aanvalsplan (kwaliteit badplaats) - bijeenkomst maandagavond 14 november 2016

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Maandagavond 14 november 2016 om 19.30 uur begint in het strandpaviljoen in Sint Maartenszee een bijzonder avond. Wethouder Jan Steven van Dijk komt langs bij de ondernemers die zich daar verzameld hebben. Hij vertelt over het plan van aanpak om kwaliteit te geven aan de badplaats Sint Maartenszee.

De ondernemers mogen op hun beurt, samen met leden van de gemeenteraad, bepalen welke actie uit het plan van aanpak het eerst wordt uitgevoerd.

De eerste bijeenkomst in juni 2016 was het startpunt. Iedereen was het er over eens: Sint Maartenszee heeft een prachtig landschap, dat door bezoekers beter gezien kan worden dan nu. De rest van de zomer is gebruikt door betrokkenen om ideeën in te brengen over acties om Sint Maartenszee meer kwaliteit te geven.

Die inbreng was goed, het heeft resultaat opgeleverd. Wethouder Jan Steven van Dijk laat op 14 november 2016 graag zien wat er is ingebracht en hoe dit is verwerkt in het plan van aanpak.

Tijdens de informatieve avond vertellen de projectleider en betrokken bedrijven en organisaties wat zij nu verder gaan doen en wat er nog te gebeuren staat.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl