Business Nieuws: 14 november 2016 Sint Maartenszee krijgt aanvalsplan (kwaliteit badplaats) - bijeenkomst maandagavond 14 november 2016

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Maandagavond 14 november 2016 om 19.30 uur begint in het strandpaviljoen in Sint Maartenszee een bijzonder avond. Wethouder Jan Steven van Dijk komt langs bij de ondernemers die zich daar verzameld hebben. Hij vertelt over het plan van aanpak om kwaliteit te geven aan de badplaats Sint Maartenszee.

De ondernemers mogen op hun beurt, samen met leden van de gemeenteraad, bepalen welke actie uit het plan van aanpak het eerst wordt uitgevoerd.

De eerste bijeenkomst in juni 2016 was het startpunt. Iedereen was het er over eens: Sint Maartenszee heeft een prachtig landschap, dat door bezoekers beter gezien kan worden dan nu. De rest van de zomer is gebruikt door betrokkenen om ideeën in te brengen over acties om Sint Maartenszee meer kwaliteit te geven.

Die inbreng was goed, het heeft resultaat opgeleverd. Wethouder Jan Steven van Dijk laat op 14 november 2016 graag zien wat er is ingebracht en hoe dit is verwerkt in het plan van aanpak.

Tijdens de informatieve avond vertellen de projectleider en betrokken bedrijven en organisaties wat zij nu verder gaan doen en wat er nog te gebeuren staat.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl