Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 06 december 2016 Mensen met afstand tot arbeidsmarkt versterking voor elk bedrijf - Nic Oud en WSP-NHN in Doe Maar Duurzaam (11 december 2016)

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Alkmaar, 6 december 2016 - Werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn geen beperking, maar juist een versterking voor een bedrijf. Deze boodschap verkondigt Maurice Gelissen, financieel directeur bij Nic Oud (Heerhugowaard) in het RTL 7 programma Doe Maar Duurzaam op 11 december 2016 om 12.30 uur. Evelien Blokker, adviseur bij het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) vertelt in hetzelfde item hoe het WSP-NHN ondernemers kan helpen bij personeelsvragen.

Bij distributiecentrum Nic Oud werken 170 vaste werknemers en gedurende het jaar tussen de tien en twintig personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de uitzending van Doe Maar Duurzaam legt Gelissen uit dat deze mix uitstekend werkt. Hij moedigt bovendien andere ondernemers aan om vooral ook sociaal te ondernemen. Nic Oud hield dit pleidooi al eerder voor de Smaakmakerscampagne, een initiatief ondersteund door het WSP-NHN, waarbij werkgevers vertellen over hun positieve ervaringen met sociaal ondernemen.

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord vond het belangrijk om aan dit item mee te werken. Evelien Blokker: "We wilden graag een succesvolle samenwerking met een werkgever belichten, waarin WSP-NHN zowel werkgever als werknemer begeleidt wat leidt tot duurzaam deelnemen aan het arbeidsproces." Het WSP-NHN kan ondernemers hier ook prima bij ondersteunen, aldus Blokker. "Het WSP-NHN is aanspreekpunt voor werkgevers op het gebied van personeelsvragen, dus werkgevers met vragen over sociaal ondernemen kunnen wij goed adviseren."

Zondag 11 december 2016 om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! op RTL 7. Het programma wordt zaterdag 17 december 2016 herhaald om 13.30 uur (RTL 7).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl