Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 22 december 2016 Schagen: Verkiezing Ondernemer van het Jaar

Tot 14 januari 2017 kunnen alle ondernemers uit de gemeente Schagen hun stem uitbrengen op genomineerde bedrijven/ondernemers. Zij kiezen dan de Ondernemer van het Jaar.

De verkiezing wordt georganiseerd door de Ondernemers Federatie Schagen (OFS) in samenwerking met Ziber die de stemming en uitslag verzorgt. Alle ondernemers van de gemeente Schagen kunnen hun stem uitbrengen op de genomineerden.

Alleen ondernemers uit de gemeente Schagen kunnen hun stem uitbrengen op de genomineerde bedrijven in de categorieën Startende ondernemer en de Ondernemer van het jaar. De winnaars worden daarmee gekozen door collega ondernemers, wat deze prijs natuurlijk extra waardevol maakt. De ondernemers uit de gemeente ontvangen medio december 2016 per mail of per post een unieke stemcode, waarmee zij van 16 december 2016 12:00 uur t/m 14 januari 2017 21:00 uur hun stem uit kunnen brengen. Stemmen kan via ondernemendschagen.nl/stemmen

Verkiezingsuitslag & Netwerkbijeenkomst

Op zaterdagavond 14 januari 2017 zijn alle ondernemers uit de gemeente Schagen welkom op de netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de verkiezing bekendgemaakt en hebben de ondernemers volop de mogelijkheid om te netwerken. De bijeenkomst vindt plaats in KDanz (Loet 13 Schagen). De inloop is van 20:00 tot 20:30 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst via .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl