Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 03 januari 2017 Nieuwe beschoeiing op industrieterrein Robbenplaat

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Het college van Hollands Kroon heeft besloten om de slootkant aan de oostzijde van bedrijventerrein Robbenplaat te versterken met een beschoeiing. Het talud stort nu namelijk gedeeltelijk in en hierdoor loopt de sloot langzaam vol met grond. De gemeente is als eigenaar verantwoordelijk voor het onderhoud van de sloot en het talud aan de zijde van het bedrijventerrein.

Baggeren

Naast de aanleg van de beschoeiing, wordt de sloot ook meteen gebaggerd. Het college heeft besloten om de kosten van dit werk uit het budget voor het baggeren van sloten te halen. De werkzaamheden zouden eigenlijk moeten worden gedekt uit de exploitatie van bedrijventerrein Robbenplaat. Maar door de stagnerende verkoop van de bedrijfskavels is dat op dit moment niet haalbaar.

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden naar verwachting in het voorjaar van 2017 uitgevoerd.

Uiteraard hoopt het college dat deze ingreep een positief effect heeft op de verkoop van de aangrenzende bedrijfskavels.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl