Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 16 januari 2017 Ondernemer van het Jaar Bedrijvengroep Niedorp: Nan Cuna uit Barsingerhorn

De Bedrijvengroep Niedorp organiseert jaarlijks de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt een commissie aangesteld. De commissie nomineert vijf ondernemingen in de omgeving van Niedorp die dat jaar strijden om de titel Ondernemer van het Jaar! Tevens wordt er elk jaar een thema rondom de genomineerden aangegeven.

Er wordt een periode aangesteld wanneer u kunt stemmen op de vijf genomineerden. De winnaar zal uiteindelijk volgen uit de stemming. De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.

De stemmentelling gaat als volgt:

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3 De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Nan Cuna uit Barsingerhorn gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2016

Op 4 januari 2017 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in Partycentrum de Vriendschap te 't Veld de Ondernemer van het Jaar 2016 bekend gemaakt. Nan Cuna uit Barsingerhorn werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2016.

Meer informatie op www.bedrijvengroepniedorp.nl (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl