Business Nieuws: 07 februari 2017 Doe mee aan de Horti Venture Challenge en win € 10.000 (aanmelden voor 6 maart 2017)

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Bent u, of kent u een ondernemer die een nieuw businessconcept of technologische innovatie wil ontwikkelen? Doe dan mee aan de Horti Venture Challenge van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, een programma ontwikkeld door StartLife, voor innovatieve ondernemers en start-ups die actief zijn in of voor het hele tuinbouwcluster.

Via deze challenge krijgen (startende) ondernemers 12 weken intensieve ondersteuning van twee vaste coaches en experts uit de sector om hun idee / innovatie en businessmodel verder uit te werken.

De Horti Venture Challenge wordt afgesloten met de finale op 15 mei 2017; met presentaties van de business ideeën voor een vakjury. Het winnende team ontvangt een prijs van € 10.000,-.

Iedere innovatieve ondernemer in de tuinbouw kan zich tot 6 maart 2017 aanmelden door het aanmeldformulier te mailen naar .

Kijk voor meer informatie over de Horti Venture Challenge ook op www.TopsectorTU.nl.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl