Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 27 maart 2017 Uitnodiging inspiratiesessie op donderdag 30 maart 2017 - Levend water

Levend water van de bron naar de afnemer. Water is een essentiële voorwaarde voor leven, maar is niet onbeperkt beschikbaar. Hoeveel water is er bijvoorbeeld nodig voor uw 1e kopje koffie? Op 30 maart 2017 is ons duurzame netwerk te gast in het Bezoekerscentrum "De Hoep" van PWN.

Meer informatie en registratie: www.doinnwh.nl

PWN levert drinkwater aan ruim 780.000 huishoudens, bedrijven en instellingen in Noord-Holland en is duinbeheerder van de Kennemerduinen. Hoe verloopt het proces van waterwinning en welke duurzame aspecten zijn bij PWN geïntegreerd in hun bedrijfsvoering? Slechts 0,014% van het water op aarde is als zoet water direct beschikbaar als drinkwater. In Nederland hebben wij ten aanzien van de beschikbaarheid van zoet water een luxe positie. Bewust met water omgaan wordt vaak gepropageerd, we geven u graag een paar voorbeelden van zgn. "waterverslinders", Simon Schijf, de schijf van innovatie, richt zich op het verduurzamen van de maatschappij door te kijken naar de natuur en daar technologische oplossingen bij te zoeken. Hij vertelt meer over het gebruik van fysische waterontharders. Deze waterontharder verbetert de waterkwaliteit op een natuurlijke manier en kan in een huishouden of in een bedrijfsomgeving worden gebruikt. Hij vertelt ons meer over de voordelen van het gebruik van verschillende type fysische waterontharders en laat u door middel van een proefopstelling daadwerkelijk het verschil proeven.

We beginnen het programma om 16.00 uur met koffie of thee en uiteraard is er na afloop van de presentaties & proeverij onder het genot van een drankje gelegenheid om te netwerken. (Bron: Duurzaam Ondernemen in Noord-Holland, www.doinnwh.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl