Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 17 mei 2017 Het Grootste Werkfestival op 2 oktober 2017 in Den Helder

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Het Grootste Werkfestival op 2 oktober 2017 is hét event in Noord-Holland Noord voor ondernemers, werkgevers en iedereen die interesse heeft in het thema werk. Een onderdeel van het Werkfestival is het Grote Werkdebat.

Werk geluk(t) vandaag? En morgen?

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van elke succesvolle onderneming. Maar mensen die passen bij een bedrijf zijn schaars en ze komen niet vanzelf. Het werven van medewerkers die bijdragen aan het succes van uw organisatie: hoe doen andere organisaties dat? En hoe zorgen werkgevers in Noord-Holland Noord voor Werk Geluk[t] in deze razendsnel veranderende wereld - voor zichzelf en hun medewerkers?

Programma

Het Grootste Werkfestival biedt een goed gevuld programma met de nieuwste inzichten en verhalen over WERK GELUK[T], met toonaangevende sprekers, optredens en debatten (m.m.v. onder meer Joris Luyendijk en Ben Kuiken).

Aanwezigen zoeken elkaar op tijdens de netwerkmomenten, genieten van de hapjes en drankjes en verrassende optredens.

Een belangrijk onderdeel van het Grootste Werkfestival is het Grote Werkdebat. Landelijke en regionale spelers gaan met elkaar in gesprek over werk en arbeidsmarktontwikkelingen. Onderwerpen die ter sprake komen tijdens het debat zijn Duurzame inzetbaarheid, Ontwikkelingsgerichte werkgelegenheid en Inclusiviteit.

Meer informatie over sprekers, programma en sponsormogelijkheden: www.rpa-nhn.nl/hetgrootstewerkfestival

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl