Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 06 juni 2017 Ledenbijeenkomst Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) op dinsdag 13 juni 2017

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - Voor deze avond hebben wij een erg leuk programma in elkaar gezet bij "Bezoek Agriport" (Agriport 611, 1775 TK te Middenmeer.) Rij niet alleen op de navigatie of gebruik Flevoweg / kruising Agriport.

Programma:

19.30 uur ontvangst met koffie in de kantine (let op! Houdt er rekening mee dat dit midden in de kas is dus dat is een stukje lopen). Vervolgens wordt er verteld en gepresenteerd over Agriport. Kom op tijd want alle bezoekers moeten ter plekke nog een veiligheidsbrief ondertekenen i.v.m. de (voedsel-)veiligheid.

Na het voorstellen van Agriport gaan we met z'n alle de kas in. Hier zien we de paprika's en tomaten. Daarnaast wordt er verteld over het aardwarmteproject.

Tevens zullen we een bezoekje brengen aan het tomatenterras. Tijdens het bezoek aan de kas zal mevrouw Barendse ons rondleiden.

Om 21.30 uur na de rondleiding vindt er een afsluitende netwerkdrankje plaats.

Eveneens in de kantine. Aangezien het in de kantine van Agriport plaats vindt kan er geen alcohol geschonken worden.

Om 22.30 uur zullen wij de geslaagde avond afsluiten.

Voor deze avond worden alle leden uitgenodigd van de onderliggende verenigingen die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon vormen. Dit is een goede gelegenheid om ondernemers vanuit een ander deel van de gemeente te ontmoeten. Daarnaast willen wij ook niet aangesloten ondernemers graag kennis laten maken met de OFHK.

Aanmelden

Let op! U moet zich niet aanmelden bij uw eigen vereniging maar bij het secretariaat van de Ondernemers Federatie Hollands Kroon. Dit kan via de email of telefonisch 0226-423149. In verband met de organisatie is aanmelden vooraf verplicht. Aanmelden kan tot uiterlijk 9 juni 2017.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en verzoeken u vriendelijk deze uitnodiging door te sturen naar geïnteresseerde collega-ondernemers.

Met vriendelijke groet,
Ondernemers Federatie Hollands Kroon www.ofhk.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl