Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 juni 2017 Shoppen we straks alleen maar online?

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - 3D-printen, big data en robotisering zijn zo maar een paar trends die de economie sterk beïnvloeden. De kenniseconomie groeit enorm en bestaande economische motoren als Schiphol, Tata Steel, Haven Amsterdam en Greenports zijn hard op zoek naar innovatie en nieuwe verdienmodellen. Het algemene beeld is dat van een economie die in rap tempo verandert. Maar ook de economische ruimtebehoefte verandert. Nieuwe opkomende sectoren als datacenters vragen om ruimte. Terwijl bij kantoren, de agrarische sector en de detailhandel, onder andere als gevolg van het vele online shoppen, de leegstand juist toeneemt.

Welk effect heeft deze economische transitie op de beroepsbevolking en het onderwijs? Wat gaan we hiervan terugzien in het straatbeeld? En wat kunnen we doen met leegstaande winkelpanden?

Praat mee over economische transitie op de facebookpagina Jouw Noord-Holland www.jouwnoord-holland.nl/

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl