Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 26 juni 2017 GreenPort GroenStart biedt jongeren carrièreperspectief

Greenport Noord-Holland Noord logoBron: Greenportnhn.nl - Ondernemers, Clusius College én 18 gemeenten in Noord-Holland Noord slaan de handen ineen om jongeren in de regio een nieuwe start te bieden. Jongeren die zijn vastgelopen in hun (school)loopbaan krijgen de kans te leren en werken in de agrarische- of groene sector. Voor meer informatie kunnen zij terecht op www.groenstart.nl.

Onder de vlag van GreenPort NHN start in september 2017 een agrarisch en groen opleidings- en werktraject onder de naam GreenPort GroenStart. Dit traject is voor jongeren die gemotiveerd zijn om te leren en werken in de praktijk en daarbij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. GreenPort GroenStart leidt op tot een mbo-diploma op Entreeniveau, met uitloop naar een diploma op mbo niveau 2. Gediplomeerden krijgen begeleiding naar werk via GreenPort NHN, Herenbos Personeelsdienst en AB Vakwerk. De eerste drie groepen starten in september 2017 op praktijklocaties in Schoorl, Schagen en Hoorn. De deelnemers komen uit de regio's Alkmaar, West-Friesland en de Kop van Noord-Holland.

Meer informatie op www.groenstart.nl en www.greenportnhn.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl