Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 juli 2017 Klinkende namen op programma Het Grootste Werkfestival in Den Helder 2 oktober 2017

Middag vol inspiratie en informatie over werk en arbeidsmarktontwikkelingenOndernemers, werkgevers en geïnteresseerden in het thema Werk Geluk[t] kunnen zich op 2 oktober 2017 tijdens het Grootste Werkfestival in Den Helder laten inspireren over werk en arbeidsmarktontwikkelingen. Het Grootste Werkfestival biedt een interactief programma met boeiende sprekers als Joris Luyendijk, Erik Scherder, Annemarie van Gaal, Ben Kuiken en Henk Kraaijenhof. Dagvoorzitters zijn Femke Wolthuis en Eric Bergsma. Deelname aan Het Grootste Werkfestival is gratis. Aanmelden kan nu al: www.hetgrootstewerkfestival.nl

werkfestival 2017

Het Grootste Werkfestival biedt inspiratiesessies, workshops en optredens. Ook is er ruimte in het programma om uitgebreid te netwerken en van gedachten te wisselen over het thema Werk Geluk[t]. Bezoekers kunnen meepraten tijdens het Grote Werkdebat, waarbij landelijke en regionale spelers met elkaar in gesprek gaan over werk, werkgeverschap en arbeidsmarktontwikkelingen. Tot slot vindt ter afsluiting van de dag het Grote Goede Doel Diner plaats. Voor dit diner kunnen losse plaatsen of een tafel voor acht personen worden gereserveerd. Een deel van de opbrengst van het diner komt ten goede aan de Edwin van der Sar Foundation, een stichting die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Maand van het Werk Het Grootste Werkfestival is een initiatief van RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord). RPAnhn werkt aan een duurzame, ontwikkelingsgerichte en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord. Het Grootste Werkfestival is de start van de Maand van het Werk, een maand waarin diverse activiteiten met betrekking tot werk plaatsvinden in de regio Noord-Holland Noord.

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie over Het Grootste Werkfestival en de Maand van het Werk is te vinden op www.hetgrootstewerkfestival.nl en www.rpa-nhn.nl/MaandvanhetWerk.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl