Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 20 juli 2017 Internetconsultatie wijziging Arbeidsomstandighedenbesluit

rijksoverheid logo Bron: Rijksoverheid - Op internet is een ontwerpbesluit tot wijziging van het Arbeidsomstandighedenbesluit in verband met gewijzigde eisen certificerende instellingen gepubliceerd.

De Arbowet verplicht voor bepaalde beroepen of bedrijven tot het beschikken over certificaten, afgegeven door ministerieel aangewezen certificerende instellingen. Voor zo’n aanwijzing is een positieve 'beoordeling'van de Raad voor Accreditatie (RvA) vereist. Bedoeling is in het Arbobesluit te regelen dat zij voortaan een accreditatie door de RvA moeten hebben. Dit vloeit voort uit Europese regelgeving en sluit aan bij het kabinetsstandpunt over gebruik van certificatie in overheidsbeleid.

U bent van harte uitgenodigd via www.internetconsultatie.nl/wijziging_arbeidsomstandighedenbesluit_gewijzigde_eisen_certificerende_instellingen uw reactie op het ontwerpbesluit te geven. De einddatum van de consultatie is 3 augustus 2017.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl