Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 19 oktober 2017 Groene ideeën gezocht voor bedrijventerreinen - aanmelden tot 1 november 2017

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Bedrijvig Groen is een prijsvraag van de provincie Noord-Holland om bedrijventerreinen groener en aantrekkelijker te maken. Iedere Noord-Hollander met een groen idee voor bedrijventerreinen kan deze indienen bij de provincie.

De drie beste ideeën worden op kosten van de provincie uitgevoerd.

Groen is belangrijk voor het welzijn van iedere Noord-Hollander. Je vindt het daarom overal in de provincie, zowel in natuurgebieden en parken als in achtertuinen, op balkons of langs wegen. Deze groene oases vormen belangrijke verbindingsroutes voor kleine dieren zoals vlinders en bijen. Ook Noord-Hollandse bedrijventerreinen kunnen hieraan bijdragen. Een moestuin naast het bedrijf of een bloeiende bloementuin om te pauzeren vormen nieuwe groene oases op ongebruikelijke plekken. Via groenere bedrijventerreinen helpt de provincie Noord-Holland mee aan het versterken van de biodiversiteit in de provincie.

Bedrijvig Groen is een prijsvraag voor elke Noord-Hollander met een groen idee voor bedrijventerreinen. De 3 beste ideeën worden beloond met een geldbedrag van € 1.500, € 1000, en € 500. Daarnaast wordt een subsidie beschikbaar gesteld om deze ideeën daadwerkelijk uit te voeren op een bedrijventerrein in Noord-Holland. De uitgevoerde ideeën dragen bij aan een groenere en leefbare provincie voor mens en dier.

Ideeën kunnen nog ingediend worden tot 1 november 2017 via dit aanmeldformulier www.formdesk.com/pnh/aanmeldingsformulier_bedrijvig_groen

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl