Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 november 2017 De kop is eraf voor TerraTechnica

RPA Noord-Holland Noord logoBron: RPA NHN - Op 10 oktober 2017 vond in De Telefooncentrale te Alkmaar de aftrap plaats van een nieuw en uniek platform: TerraTechnica. TerraTechnica wil samen met het bedrijfsleven, de kennis- en onderwijsinstellingen (zoals ECN en Inholland) en de lokale overheden de regio wereldwijd op de kaart te zetten als het gaat om duurzame energie technologie. Een kleine honderd gasten, ondernemers, onderzoekers, docenten en studenten, waren getuige van de aftrap van dit ambitieuze initiatief, onder leiding van werkambassadeur Dook van den Boer van de Provincie Noord-Holland.

Samenwerken aan innovatieve oplossingen

Vier actielijnen werden gepresenteerd door de founding partners van TerraTechnica: het opzetten van een Centre of Expertise voor toegepast onderzoek, een incubator om ideeën die bijdragen aan duurzame energie te ontwikkelen en te vermarkten, een kenniswerkplaats waar studenten werken aan real life projecten en een incubator voor Data Science en Big Data. Dit allemaal tot doel om onderwijs en arbeidsmarkt bij elkaar te brengen en samen tot innovatieve oplossingen te komen die wereldwijd impact hebben.

Meer informatie op www.terratechnica.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl