Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 11 Februari 2005 Dubbelexpositie fotografie en keramiek vanaf 7 februari

Dubbelexpositie fotografie en keramiek in gemeentehuis Harenkarspel

Amateur Fotografen Vereniging Schagen en keramiek van Mevrouw Nes

In de Burgerzaal van het gemeentehuis van Harenkarspel aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn is van 7 februari tot 31 maart 2005 een dubbelexpositie te zien. Het betreft fotografie van de Amateur Fotografen Vereniging Schagen en keramiek van mevrouw Nes uit Limmen. De expositie is dagelijks tijdens kantooruren te bezichtigen van 09.00-12.00 uur.

Fotografie

De club Amateur Fotografen Vereniging Schagen telt op dit moment 45 leden en komt al meer dan 40 jaar bijeen op de tweede en vierde donderdag van de maand. Op de clubavonden bespreken zij het werk van de leden. Het getoonde werk bestaat uit zwart-wit en kleurenfoto's, dia's en diaseries, die zowel analoog als digitaal tot stand komen. De gefotografeerde onderwerpen laten meestal een grote diversiteit zien.

Op iedere clubavond kiezen ze gezamenlijk de drie beste foto's, dia's of diaseries. Eenmaal per jaar wordt uit deze selectie door een externe jury de foto, dia en diaserie van het jaar gekozen.

Naast de vaste bijeenkomsten gaan de clubleden ook regelmatig met elkaar op pad om samen te fotograferen. De fotoclub geeft ook cursussen, zowel voor beginners als gevorderden. Een aantal keer per jaar verzorgt de club een expositie: o.a. in april in het Makado winkelcentrum te Schagen en in augustus tijdens het Nazomeren te Niedorp.

Keramiek

Mevrouw Nes is geboren en getogen in Limmen. Zolang zij zich kan herinneren heeft zij twee hobby's: kinderen en creatief bezig zijn ( ± 5 jaar keramiek). Op dit moment geeft zij één middag in de week keramiekles aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar (buitenschoolse opvang). Zij zelf krijgt les bij Perspectief in Bakkum. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna