Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 16 Februari 2005 Kunst in Slingerweg II te Hippolytushoef

In de mooie wijk Slingerweg II wordt nog volop gebouwd. Om de wijk verder te verfraaien en te completeren zal een kunstwerk geplaatst worden. Een kunstwerk van een lokale kunstenaar.

Mevrouw Kooij-Smid, wethouder samenleving van de gemeente Wieringen en ontwikkelaar Bouwfonds Ontwikkeling hebben in overleg een voorselectie gemaakt. De heren Theo Mulder en Hans Blank zijn uitgenodigd een ontwerp te maken. Speciaal voor deze wijk.

Op dinsdag 8 februari 2005 organiseert Bouwfonds een bijeenkomst in Concordia met de toekomstige bewoners van Slingerweg II om een keuze te maken. Op die avond kunnen zij hun stem uitbrengen. De avond begint om 19.45 uur met een kopje koffie. Daarna zal er van beide kunstenaars een toelichting zijn op hun ontwerp en een bezichtiging. Na het tellen van de stemformulieren zal de keuze bekend worden gemaakt. Op de avond zelf wordt een kunstwerkje verloot. Alle betrokkenen zijn reeds uitgenodigd door Bouwfonds. Komt dus allen!

Voor verdere informatie kunt u terecht bij mevrouw L. Joosten van Bouwfonds Ontwikkeling BV te Haarlem, tel. 023-5306677. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

VVV Top van Noord-Holland
Strand, zee, dijken, polders, duinen, natuur-gebieden, bollenland en kleine pittoreske dorpen vvvtopvanholland.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Vakantiewoningen
Ga er eens lekker tussen uit, boek een vakantie-bungalow in de Kop van Noord-Holland vvvtopvanholland.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna