Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 15 Juli 2005 Onthulling Project `Panoramafoto Harenkarspel` bij gemeentehuis

Kunstwerk geplaatst voor gemeentehuis

Wethouder N.J. Slagter van de gemeente Harenkarspel heeft op vrijdag 11 juli 2005 een panoramadoek van kunstenaar Boudewijn Payens uit Amsterdam onthuld. Het project getiteld 'Panoramafoto Harenkarspel' is geplaatst op het gazon voor het gemeentehuis aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn. Het doek is 15 x 2 meter.

De panoramafoto en de precieze benoeming van de zichtbare bebouwing, beoogt in één oogopslag inzicht te geven in het gebruik van de (agrarische) omgeving van de gemeente Harenkarspel.

Uitgangspunt daarbij is de locale situatie die, objectief geregistreerd en beschreven, een ingang biedt voor kritische beschouwing van een door mensenhanden vormgegeven leefomgeving.

Het getoonde panorama is gemaakt op basis van recent omgevingsonderzoek door de kunstenaar in de gemeente Harenkarspel.

Het project is een vervolg op een samenwerking tussen kunstenaarsgroep >slap en agrarische bedrijven in Noord Duitsland 2004.

U kunt de panoramafoto ook bekijken op www.harenkarspel.nl, daar kunt u ook foto's van de onthulling bekijken. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Ook een panoramofoto?

Als u voor uw bedrijf ook een panoramafoto wilt laten maken, neemt u dan eens contact op met Numaco, telefoon: 0229 - 27 81 72.

360° panoramafotos zijn zeer geschikt om virtuele rondleidingen te maken voor op uw website of voor uw presentaties.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna