Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 07 Augustus 2007 Sportaanbieders kunnen inschrijven voor het JeugdSportProject

Vind uw vereniging het leuk om kinderen van 4 t/m 12 jaar te laten kennismaken met uw tak van sport en de vereniging? Meld uw vereniging dan aan voor deelname aan het JeugdSportProject van Sportservice Schagen! Vanaf heden is inschrijven weer mogelijk. Let op, voor periode 1 sluit de inschrijving op 2 september. Profileer uw vereniging ook buiten de eigen gemeente en doe mee!

Vier keer per schooljaar organiseert Sportservice Schagen het JeugdSportProject (JSP). Na iedere schoolvakantie start een nieuwe periode, te beginnen na de herfstvakantie. Het JSP heeft als doel om (jonge) kinderen van 4 t/m 12 jaar zo veel mogelijk verschillende sporten te laten proberen zonder dat ze direct lid moeten worden van een vereniging.

Om dit te bewerkstelligen is Sportservice Schagen op zoek naar (commerciele) sportaanbieders die hun (reguliere) lessen tijdens een periode vier keer willen openstellen voor kinderen die graag met een sport willen kennismaken. Deelname aan het JSP kost de vereniging geen extra tijd of moeite maar levert zeer zeker een hoop plezier op en misschien wel nieuwe leden! Verenigingen ontvangen een passende vergoeding voor deelname aan een of meerdere periodes van het JSP.

Vorig schooljaar zijn ruim 35 verenigingen u voorgegaan door mee te doen met het JSP en nog altijd zijn er nieuwe verenigingen die de weg naar het JSP weten te vinden. Mogen we uw vereniging ook verwelkomen? Het inschrijfformulier voor deelname is te downloaden van www.sportserviceschagen.nl. Let op: Zondag 2 september aanstaande sluit de inschrijving voor sportaanbieders!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Gosman van Sportservice Schagen, tel: 0224 - 214774 of neem een kijkje op de website: www.sportserviceschagen.nl. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna