Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 19 Februari 2008 Regionaal Jeugd G-voetbaltoernooi bij vv Schagen

Op het gloednieuwe Sportpark van VV Schagen wordt zaterdag 7 juni ’08 een regionaal voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Aan het g-voetbaltoernooi kunnen teams deelnemen in de leeftijdscategorie 6 t/m 11 jaar en 12 t/m 16 jaar. Natuurlijk zijn deze leeftijdsgrenzen niet zo strikt en is het niet noodzakelijk dat er een volledig team wordt aangemeld; ook individuele aanmeldingen zijn mogelijk. In overleg worden individuele opgaven in een team geplaatst om mee te voetballen. We willen de drempel om deel te nemen zo laag mogelijk houden. Er zijn geen inschrijfkosten en Meedoen is belangrijker dan Winnen!

Naast het voetbaltoernooi zullen er ook diverse andere leuke activiteiten (en verrassingen) voor deze kinderen plaatsvinden zoals voetballen in een echte Panna Kooi en Penalty schieten op een groot doel.

Promotie van het jeugd g-voetbal

Doelstelling naast het organiseren van het 1ste regionale g-toernooi bij VV Schagen is om voetbalverenigingen kennis te laten maken met het aangepast sporten voor kinderen. Verenigingen die interesse hebben om een eigen g-tak op te starten binnen hun voetbalorganisatie worden daarom van harte uitgenodigd om op deze dag een kijkje te komen nemen. Er zal diverse informatie beschikbaar zijn. Tevens is er de mogelijkheid voor aangepaste sportaanbieders hun informatie aan te bieden middels een info zuil.

Aanmelden en informatie

Teams kunnen zich aanmelden bij Willem de Vries (06-212 576 79) en Femke Kraakman (06-278 672 94), via het emailadres zijn zij ook te bereiken. Algemene informatie over de voetbalvereniging Schagen en het g-voetbal treft u aan op onze clubsite www.vvschagen.nl.

Uiteraard wordt er goed afgestemd over teamsamenstellingen, aantallen en speelsterkte. Deze dag zijn er alleen maar winnaars!

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Holland en de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind.

Wilt u meer informatie over G-voetbal, een persoonlijk sportadvies of de (gratis) brochure met het totale aangepaste sportaanbod in de regio Kop van Noord-Holland ontvangen. Aarzel dan niet en neem contact op met de regiomedewerker aangepast sporten, Loes Boetes, telefoon: (0224) 21 47 74 of per e-mail: (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna