Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 22 April 2008 Werving leden Adviescommissie Cultuurbeleid Texel

De gemeenteraad van Texel heeft bij de vaststelling van de cultuurnota (Stroomlijnen cultuurvisie Texel) in 2007 besloten om de adviescommissie Cultuurbeleid te vormen. Wij zoeken nu per 1 juni 2008 minimaal vijf en maximaal zeven leden voor deze adviescommissie. De leden van de commissie worden geselecteerd op basis van hun deskundigheid en ervaring met een of meerdere van ondergenoemde onderwerpen.

Deze commissie gaat gevraagd en ongevraagd adviseren over de volgende onderwerpen:

De leden worden benoemd voor een zittingsperiode van drie jaren. Er wordt minimaal vier en maximaal zes keer per jaar vergaderd. De leden ontvangen een vergoeding voor het bijwonen van de vergaderingen. De commissie word ondersteund door een ambtelijk secretaris.

Wanneer u wilt deelnemen in deze adviescommissie kunt u dat tot en met uiterlijk dinsdag 6 mei 2008 aan ons laten weten. Wij verzoeken u om dat schriftelijk te doen voorzien van uw persoonlijke gegevens, kennis en ervaring en uw motivatie voor deze commissie.

Deze schriftelijke aanmelding kan gericht worden aan : Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, t.a.v. mevrouw R. van Dijk, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Voor nadere informatie over de commissie kunt u contact opnemen met mevrouw R. van Dijk, medewerker van de afdeling Samenleving , telefoon 0222 362262 of email (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna